flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

24 серпня 2022, 09:43
Щороку, 24 серпня, український народ відзначає величне державне свято – День Незалежності України.
Український народ пройшов довгий шлях до омріяної свободи, зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Цей день – не просто свято. Він символ територіальної цілісності та недоторканності земель України.
Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше - нашу волю та свободу. Та Україну в минулому не знищили війни, голодомори та репресії. Здобудемо перемогу і цього разу! Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!
Щиро дякуємо тим, хто працює на розвиток держави, славить її. А особлива подяка воїнам, які сьогодні боронять і захищають наші кордони.
Бажаємо усім українцям, щоб у нашому спільному домі, нашій Україні, нарешті оселився мир, панували злагода, стабільність і спокій. Щоб нам вистачило сил, віри, наснаги та енергії примножити могутність і забезпечити розвиток нашій державі!
Нехай це свято, День Незалежності України, вселяє гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує всім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.
З Днем Незалежності, дорогі українці!
 
 
Колектив Олександрівського районного суду Донецької області